Kurumsal Java Eğitimleri Nisan 2012

Herkese Merhabalar,

Bu ayki bültenimize geçen ay ilk bölümünden bahsettiğim Hibernate ile multi-tenant uygulama geliştirme konusu ile başlamak istiyorum.

Hibernate 4 ve Multitenancy Desteği

Geçen bölümde multi-tenant uygulamaların ne olduğunu açıklamış ve genel özelliklerinden bahsetmiş, ardından Hibernate 4 öncesinde multi-tenant uygulamaların hangi yöntemle geliştirildiği üzerinde durmuştuk. Bu ayki yazımızda ise Hibernate 4 ile birlikte gelen multi-tenant uygulama geliştirme kabiliyeti üzerine odaklanıyoruz.

Java Teknoloji Saati Mayıs Ayı’nda da Devam Ediyor

Java Teknoloji Saati (JTS) etkinliklerimiz yavaş yavaş düzenli hale gelmeye başladı. Mayıs ayında üçüncüsü düzelenecek olan etkinliğimizde bu ay “İş Fırsatları ve Teknoloji Açısından Bulut Bilişim” ve “Kurumsal İş Süreçleri Yaşam Döngüsü ve BPMN-2” başlıklı konularla ilgili olarak yine alanlarında uzaman konuşmacı arkadaşlar ile birlikteyiz. Ücretisiz olarak düzenlenen Java Teknoloji Saati hakkında detaylı bilgiye buradan erişebilirsiniz.

MVC, MVP ve Mediator Örüntüleri ile GUI Tabanlı Yazılım Geliştirme Dokümanlarına Erişebilirsiniz

Bir önceki JTS etkinliğinde “MVC, MVP ve Mediator Örüntüleri ile TDD Tecrübeleri” başlıklı sunumda bahsettiğimiz konular üzerinde detaylı biçimde durduğumuz makalemiz Kurumsal Java Eğitimleri sitemizin kaynaklar bölümünde yayımlandı. Sunum ve makaleye buradan erişebilirsiniz.

Kampüs Teknolojileri Günlerindeyiz

14,15,16 Mayıs 2012 tarihlerinde ODTÜ Kültür Kongre Merkezi’nde bu yıl ilki düzenlenecek olan Kampüs Teknolojileri Günleri‘nde bizde Harezmi Bilişim Çözümleri olarak yer alıyoruz. Üç gün sürecek etkinlik boyunca Kurumsal Java Teknolojileri ile ilgili eğitim, danışmanlık ve yazılım geliştirme faaliyetlerimiz hakkında daha yakından bilgi alabilir ve bizimle tanışabilirsiniz. 51 nolu stand’da görüşmek üzere…

Kenan Sevindik

Kurumsal Java Eğitimleri

  • Spring Application Framework
  • Spring Security ile Web Uygulama Güvenliği
  • Spring MVC ve Web Servisleri
  • Spring AOP ve AspectJ ile Aspect Oriented Programlama
  • Hibernate ile Java Persistence
  • J2EE Teknolojilerine Giriş
  • Java ile Nesne Yönelimli Programlama
  • Nesne Yönelimli Analiz, Tasarım ve Tasarım Örüntüleri

On-site kurum içi eğitimlerin yanı sıra, kurum dışında da eğitimler düzenliyoruz. Her türlü konuda bilgi almak, size özel bir eğitim programı oluşturmak veya kurumsal uygulama geliştirme ile ilgili danışmanlık ve koçluk hizmetlerimiz için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Kurumsal Java Eğitimleri” bir Harezmi Bilişim Çözümleri Ltd. hizmetidir.