Kurumsal Java Eğitimleri Mart 2013 Bülteni

JSF ViewScope ve JVM Memory Problemleri

Şu sıralar bir müşterimizin kurumsal web uygulamasındaki performans iyileştirme çalışmalarımız ve bu konuda elde ettiğimiz sonuçlarla ilgili olarak bu ayki bültenimizde JSF kullananlar için faydalı olacağını düşündüğümüz bir yazımız var. İlgilenenler yazıya buradan erişebilirler.

Hibernate Eğitimimiz Yenilendi

Uzun zamandır verdiğimiz ve oldukça ilgi gören Hibernate ile Java Persistence Eğitimi içeriği Hibernate 4 ile tamamen uyumlu hale getirildi. Eğitim boyunca konu anlatımları ile birlikte yürütülen 15 adet lab çalışması da Hibernate 4 ile gerçekleştirilebiliyor. Hibernate eğitimi hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

NoClassDefFoundError vs ClassNotFoundException

Java ile çalışan herkesin karşısına sürekli olarak çıkan hatalardandır, NoClassDefFoundError ve ClassNotFoundException. Bu yazımızda iki hata arasındaki farkı inceliyoruz. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

İlerleme Süreklilik İster

Google’ın gözlük projesini duyduğumda aklıma giyilebilir bilgisayarlar konusuna yıllarını vermiş bir isim geldi; Steve Mann. 70’li yıllardan bu yana kesintiye uğratmadan yaptığı çalışmalar ile geliştirdiği ürünlerin geldiği nokta farklı bir kulvarda koşturan biz kurumsal uygulama geliştiriciler için de bazı dersler içeriyor. Yazıya buradan ulaşabilirsiniz.

Bir sonraki bültenimizde görüşmek üzere…

Kenan Sevindik

Kurumsal Java Eğitimleri

  • Spring Application Framework
  • Spring Security ile Web Uygulama Güvenliği
  • Spring MVC ve Web Servisleri
  • Spring AOP ve AspectJ ile Aspect Oriented Programlama
  • Hibernate ile Java Persistence
  • J2EE Teknolojilerine Giriş
  • Java ile Nesne Yönelimli Programlama
  • Nesne Yönelimli Analiz, Tasarım ve Tasarım Örüntüleri

On-site kurum içi eğitimlerin yanı sıra, kurum dışında da eğitimler düzenliyoruz. Her türlü konuda bilgi almak, size özel bir eğitim programı oluşturmak veya kurumsal uygulama geliştirme ile ilgili danışmanlık ve koçluk hizmetlerimiz için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Kurumsal Java Eğitimleri” bir Harezmi Bilişim Çözümleri Ltd. hizmetidir.